Adak Mersin

Adak Mersin olarak 23 yıldır adaklık kurbanlık hizmeti vermekteyiz. Şirketimizin kuruluşundan bu güne bir çok vatandaşımızın kurban ve adak ihtiyaçlarını temiz ve hijyen ortamlarda karşıladık.

Şirketimizde satışta olan tüm büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar veteriner kontrollüdür. Hayvanlarımız, doğal yollarla beslenmektedir.

Kesimlerimiz kesinlikle İslami usüllere uygun olarak yapılmaktadır. Yapılan tüm adak kurban kesimlerimiz kamera kaydı alınarak yapılmakta ve siz değerli müşterilerimizin istekleri doğrultusunda pay edilip, teslim edilmektedir.

Bazı müşterilerimizin istekleri doğrultunda da kesilmiş olan kurban ve adaklarını istedikleri hayır kurumlarına teslim etmekteyiz.

Hayvanlarımızı ağırlıklı olarak köylülerimizden temin ederek, Mersin’de satışını yapmaktayız. Niğde, Toroslar, Mut, Gülnar  ve Aydıncık bölgelerinin hayvanlarını satışa sunmaktayız. Kesinlikle ithal hayvan satışı yapmıyoruz.

Adak Mersin olarak temel prensibimiz siz değerli müşterilerimizin memnuniyetidir. Müşterilerimizin fikirleri de şirketimiz için çok değerlidir.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı bir ömür dileriz…

Mersin adak, Mersin adak fiyatları, Mersin adakcı, Mersinde adaklık, Mersin adakçı, adakcılık, adaklık koyun, adaklık koç, kurbanlık büyük baş küçük baş hayvan satışı Adak, akika, şükür kurban kesimi yapılır, toroslar adaklık, toroslar kurbanlık, mut adaklık, mut kurbanlık, gülnar adaklık, gülnar kurbanlık, aydıncık adaklık, aydıncık kurbanlık, tarsus adaklık, tarsus kurbanlık, akdeniz adaklık, akdeniz kurbanlık, yenişehir adaklık, yenişehir kurbanlık, silifke adaklık, silifke kurbanlık, anamur adaklık, anamur kurbanlık, mezitli adaklık, mezitli kurbanlık, erdemli adaklık, erdemli kurbanlık, mut adaklık, mut kurbanlık, bozyazı kurbanlık, bozyazı adaklık

Open chat
1
Merhaba... Nasıl yardımcı olabiliriz?